Cele mai frumoase proprietati din Bucuresti
Prezinta-ne proprietatea ta !

Pentru cei care doresc ca proprietatile lor sa apara pe un site de imobiliare profesional si de incredere

Cauti o proprietate anume ?

Daca nu ai gasit locuinta mult dorita, contacteaza-ne si o vom cauta impreuna.

Cauta printre cele 937 de anunturi imobiliare

afiseaza cautare avansata

Servicii

Servicii

In cadrul Gavriliu Imobiliare clientii – fie ei proprietari, cumparatori sau chiriasi – intotdeauna au reprezentat esenta businessului. De aceea, in permanenta facem tot posibilul sa oferim fiecarei persoane cu care interactionam servicii premium, croite pe masura nevoilor si asteptarilor ei.

Stim sa ne asumam critici si sa crestem pe seama acestora! Intotdeauna incercam sa ne optimizam calitatea serviciilor si sa aducem valoare adaugata clientilor si colaboratorilor nostri.

Cu trei ani in urma am fost initiatorii modului de prezentare al proprietatilor prin utilizarea fotografiei profesionale, care sa scoata in evidenta adevarata lor calitate si valoare si sa le prezinte in cea mai buna lumina posibila.

Astazi, alaturi de unii dintre colegii nostri profesionisti, incercam sa ducem imobiliarele din Romania la urmatorul nivel – agenti bine pregatiti, training continuu, servicii profesionale customizabile si reprezentare exclusiva.

Ai o provocare in real estate? Doresti sa vinzi, sa cumperi sau sa inchiriezi o proprietate si vrei sa faci acest lucru cu un rezultat foarte bun si cu un minim de efort? Contacteaza-ne si vom fi bucurosi sa te ajutam!

Servicii clienti

Cum va putem ajuta ?


Vrem sa te ajutam! Credem sincer ca implinirea unui vis aduce mai multa satisfactie decat un simplu comision incasat. Nevoile tale sunt clare si pot fi satisfacute doar prin servicii pe masura.

detalii

Servicii proprietari

Scrisoare catre proprietari

detalii