Cele mai frumoase proprietati din Bucuresti
Prezinta-ne proprietatea ta !

Pentru cei care doresc ca proprietatile lor sa apara pe un site de imobiliare profesional si de incredere

Cauti o proprietate anume ?

Daca nu ai gasit locuinta mult dorita, contacteaza-ne si o vom cauta impreuna.

Cauta printre cele 896 de anunturi imobiliare

afiseaza cautare avansata

Apartament de inchiriat sau de vanzare in Dorobanti

Apartament de inchiriat sau de vanzare in Dorobanti

Va aflati in cautarea unui apartament de inchiriat sau a unui apartament de vanzare in zona Dorobanti? Ati ajuns unde trebuie!
Suntem o agentie imobiliara din Bucuresti, specializata in apartamente si zone premium, iar una dintre specialitatile noastre o reprezinta chiar zona Dorobanti.

Dorobanti este o zona rezidentiala si de business, catalogata ca fiind numarul 1 in Bucuresti. Situata in nordul orasului, se afla in apropierea multor parcuri si mijloace de transport in comun. Zona este presarata cu spatii comerciale, cafenele, restaurante, baruri, banci si magazine.

Cei care opteaza pentru un apartament de inchiriat in Dorobanti, isi desfasoara activitatile curente in zona centru-nord. Dar, daca doriti sa locuiti intr-o zona cu multe parcuri, scoli de prestigiu si posibilitati variate a mijloacelor de transport in comun, astfel incat sa nu mai purtati grija masinii, atunci poate ar fi indicat sa cautati un apartament de vanzare in Dorobanti.

In cazul in care locuiti singur sau nu aveti nevoie de un spatiu foarte mare, insa sunteti in zona mai mult pe afaceri sau munca, va recomandam inchiriere apartament de 2 camere in Dorobanti. Avem oferte si pentru cei care doresc locuinte mai spatioase precum inchiriere apartament 3 camere Dorobanti. Sau poate doriti sa locuiti multa vreme in zona si atunci va recomandam lista de apartamente 3 camere de vanzare Dorobanti.

La Gavriliu Imobiliare incercam mereu sa avem o oferta cat mai varianta pentru clientii nostri, de aceea, inainte de a ne contacta, ar fi bine sa va uitati pe listele noastre de apartamente disponibile pentru zona Dorobanti:

Pentru cei interesati, avem de vanzare un apartament de 3 camere in Dorobanti, aflat in reprezentare exclusiva!