×
Cele mai frumoase proprietati din Bucuresti
Prezinta-ne proprietatea ta !

Pentru cei care doresc ca proprietatile lor sa apara pe un site de imobiliare profesional si de incredere

Cauti o proprietate anume ?

Daca nu ai gasit locuinta mult dorita, contacteaza-ne si o vom cauta impreuna.

Termeni si conditii

Toate textele, soft-urile, imaginile, icoanele, denumirile comerciale, siglele, design-urile, marcile comerciale, continutul original si alte informatii prezentate pe site sunt sau pot fi protejate pe baza legilor relevante.

Gavriliu Imobiliare detine drept de autor pentru tot contintul original al site-ului, precum si drept de autor pentru orice selectie, coordonare, aranjament, largire, modificare sau actualizare a acestui continut.

Cu exceptia cazurilor prevazute de lege, orice copiere, redistribuire, retransmitere, publicare sau exploatare comerciala a oricarui material descarcat de pe site este strict interzisa fara acordul prealabil scris al Gavriliu Imobiliare

Utilizatorii si/sau partile terte care au obtinut acordul prealabil scris al agentiei Gavriliu Imobiliare pentru a copia, redistribui sau publica orice material cu drept de autor nu pot sterge nici o atribuire de autor, legenda cu marca comerciala sau notita privind dreptul de autor.

Vizitatorii nu obtin drepturi de proprietate asupra nici unui continut al site-ului prin descarcarea materialului de pe site. Toate drepturile de autor si alte proprietati intelectuale asupra oricaror informatii furnizate agentiei Gavriliu Imobiliare de catre vizitatori pentru a fi utilizate pe site vor apartine in mod automat in intregime agentiei Gavriliu Imobiliare, iar Gavriliu Imobiliare va avea dreptul nerestrictionat de a utiliza aceaste informatii oricum doreste, fara vreo contestare sau amestec din partea vizitatorului.

Detaliile aferente proprietatilor afisate pe site sunt furnizate de catre proprietari, agentia Gavriliu Imobiliare neasumandu-si responsabilitatea pentru veridicitatea acetora. Corectitudinea acestor informatii poate fi probata numai prin verificarea documentelor cadastrale, documente ce pot fi considerate dupa caz de anumiti proprietari confindentiale la momentul inceperii promovarii pe site-ul companiei noastre.